Ja. Az elkövetkezendő hétvégék már mind színesek, szal szombat kemény meló lesz a vasárnappal együttvéve. Nem mintha a mai unalmas ágybandölős lett volna. Á nem, ne is képzeljétek. Gondoltam reggel elmegyek egyet fotózni valamerre, de felugorva az ágyból eső fogadott...nemár!!! Szal kimaradt a fotózás, így nemtom mi lesz így hóképével egy hét múlva.... Ámde kis lakásomra úgyis référt a csinosítgatás (gyk: rendrakás) szal munka és rendrakás párhuzamos tengelyén mozgattam a délelőttömet. Ebéd, majd munka cégnél, aztán meg ügyfélnél. El is röppent az idő rendesen, s közelített az esti fotózás: a kanizsai Fúvószenekar évzáró koncertje, ahova meghívták a letenyei Majo Girls mazsorettcsoportját.

Végre pár dekoratív leányzó dobja fel a kissé konzervatív csapat előadását. Szal dobnom kell egy sunás képet, meg egy zenészeset is nektek, ugye? Előbbi kedves férfi (s bi vagy homo leányzó) látogatóimnak, utóbbi meg mindenkinek :) Azért elmondanám, hogy azért szivatja ám az élet a fotóst rendesen. Az ilyen zenekaroknál az egyik fontos alak a karmester, aki alapból hátulról látható csak. Szal őt fotózni eléggé körülményes úgy, hogy a fél nézőközönség ne azt nézze hogy mit keresel a színpadon. Szerencsémre a színpad hátulja két függönyből állt, így sikerült a kettő között kidugni az optikát, és anyázni. Az egyik mikrofonállvány gyögyörűen kettévágta. Éljen, éljen. Mozogni így nem lehetett, ő is le volt cövekelve első látásra.

 

Szal ezt oldd meg kisapám. Megvan :) Persze, aki erősen nézi, leveszi hogy ott a mikiállvány, de nem zavaró. Igen, igen. Fotósoppal secperc, rutinmunka stb lenne. De nem fotosop. Realizmus. Hitelesség. Fotósérzék, nem képmódosítási tanfolyam. Utána kiültem a nézőtérre és néztem/hallgattam őket, miközben feltűnt, hogy senki sem nézi a karmestert, mindenki a kottát vacsingolja. Minek oda az az ember, aki egész végig a hátát mutogatja, és senki sem figyel rá? :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr561559531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása