Szerintem többmillió embertársammal együtt a fenti mondat tart csak életben így a hét utolsó nekifutásának kissé optimizmussal próbálunk nekilendulni. Lassan vége a hónapnak, magával hordozva pár jó, s pár rossz dolgot is. Jó, hogy némi fizetésjellegű apanázs fog vándorolni a jobb zsebbe, ámde jelképezi azt is, hogy öregebbek lettünk. 1 kerek hónappal. S kezd az évvége, a karácsony és a újév is egyre közelebb kúszni. Lassan, de maximális biztonsággal. De inkább ne másszunk ennyire előre, hiszen a hétvége közelebb van, mint a 2 hónap múlva esedékes újév. 

 Ma ismét nem unatkoztam, de talán nem is lenne jó, ha unalmasak lennének a napok. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem bírnék ki szívesen pár nyugidéjt, ki kéne próbálni :) Ma eljutottam a narancssárga hód boltjába, függönykarnist, függönyt és áramfelosztó rendszereket tanulmányoztam. A gáz az alábbi: mikor meglátok különböző dolgokat, tisztába kerülök a hibáikkal. A hibáikkal, amiket tök könnyedén ki lehetne küszöbölni, de mégsem találok olyanfélét. Nagyritkán mégis megtalálom. De horroráron. Szal sehogysejó. Így azóta jár az agyam azon, hogy milyen variáció lenne a legtökéletesebb, s ez hogyan készíthető el, néminemű alakítással a már látottakból. Valszeg így lesz egy kis ébrenagytekervényforgatás az ágyikóban.

 

6ra összefutás volt megdumálva a régi "nagy csapat" még "csapat"tagjaival, Balázzsal és Gáborral. Hely az ezeréve "etalonunk", s asztalilag az egyik legeldugottabb, ámde cigifüstmentes. Mivel késtem, így nekem kellett őket megkeresnem, s meglepetésként 4en voltak. Mármint mindenki oldalbordástul érkezett, Gabikáék pizzáztak, mi Bazsival söröztünk, és emlegettük a régi szép időket...s tervezgettünk valamit, amit visszatérésként is aposztrofálhatnánk, de ennél sokkal másabb dologról van szó. Egyenlőre nem kötök senkinek az orrára semmit, mert mi is még tapogatózunk csak a sötétben, de talán a sötétből eccer kitör valami kis fénysugár is :) A reklámarcot már leszerződtettük, szal:                                                       Pump Up The Volume !

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr571485536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása