Jelzem az állatkísérletek rendben zajlanak, semmi bántódás nem éri a szegény célalanyt. Lefordítva: a hátam (pontosabban a derekam!) javuló tendenciát képvisel, de egyenlőre még hadirokkantként aposztrófálom magamat. De mindez semmi....ma jópár kellemes dolog történt velem. Elsősorban kezdeném azzal, hogy megdícsértek. Nem a szakmai munkámat, hanem az emberi oldalamat. Aki olvasta a tegnapit, lehet hogy rémlik neki valami másfélórás nehéz szülés. Nos, éppen ennek az alanya bókolt ma azzal, hogy az elmúlt jópár évben nem kapott sehol, semmilyen vásárlás vagy fogyasztás alkalmával ilyen minőségű kiszolgálást és emberi hozzáállást. A hab a tortán az, hogy egész életében kereskedelmben dolgozott, szal "szakmabelitől" kapni egy ilyent asszem egyből azzal jár, hogy a megnagyobbodott májam miatt egy számmal nagyobb nadrágokat kell hordanom ma délutántól :) 

 

Éppen a felsőtemplomnál kanyarodtam el balra, ahogy az út visz, amikor szembejött velem a térköves úton 3 mikuláscsomag. Na, akkor bántam ismételten meg afféle lustaságomat, hogy nincs mindig velem/nálam a fotóscucc. Mesterien rendezte el a véletlen és a forgalom a helyüket, helyzetüket. Nekem, mint kattingatónak csak meg kellett volna örökítenem ezt a pillanatot, melynek én csak dokumentátora lehettem volna. Sokszor mondom, hogy Kanizsa olyan, mint kis hazánk piciben, hisz balra nézve megláttam egy embert, akit megbüntettek szintén, s láttam ahogy a szája szépen formálja még egy kezdő szájrólolvasónak is felismerhetően a pakolóőr felmenőének és az ősi női foglalkozásnak jelzős szerkezetét. Bizony, sokan vannak, akik ha történik velük rossz, mindjárt másban keresik a hibát. Saját felelősséget, s hibát felvállalni? Ugyanmár! (hát mi lesz az egóval és a hatalmas önbizalommal!) Mert amikor megállt ott az illető, minden bizonnyal úgy gondolta, hogy Ő ott megállhat. Őneki nem kell jegyet vennie, hiszen Ő mindenekfelett áll. Ő az Isten, saját magának Istene.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr51468860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radioastronomy · http://h-r-a-o.extra.hu 2009.10.23. 13:13:28

Komám ez jó :D LOL
Így járás tipikus esete..
Alkalmazott Murphyológia :)
süti beállítások módosítása