"Éjek és nappalok, ördögök, angyalok, Minden elmúlik egyszer,                                    Rövid az élet ha gyorsítva éled, Hát hosszabbítsd meg egy perccel!" 

 Örök igazság: amilyen a hétfőd, olyan az egész heted. Nos, én bevezettem, hogy a hétfő reggeleim mindig jól induljanak: egy kis "hazai" reggelit intézek anyuval: ma reggel sonkástojás alakjában manifesztáltam. Aztán jött a nyomulós 8óra munka, amiben volt áldás bőséggel. Reggel olyan arcok jöttek be, hogy csak fogtuk a fejünket :) Ma végre eljutottam odáig hogy a jópár nappal ezelőtt letöltött új Ákoskoncertbe beletekintsek. Persze csak ígyúgy belelapozva, merthogy az egész koncert 2 és 1/4óra ám! Persze feltörtek az emlékek a zegi turnéállomásról, s nagy kíváncsisággal lappintottam az egyik kedvencem, az Ölelj meg újra kezdetére. Ez a dal a "szabad a pálya" jelzés a rutinos Ákosfanoknak, ekkor lehet felállni és berohanni a színpad elé ezerrel. Emlékszem jó nagy lendülettel ugrottam át a palánkot és lovagiasan lesegítettem az addig mellettem ülő, s utánam érkező ismeretlen leányokat s együtt futottunk a széksorok között a színpad elé. Itt meg sem mozdult senki...ez a koncert ha jól saccolom a képekből a Thália színházban lehetett. Talán a hely szelleme kötötte gúzsba az embereket? Nem tudom, de az Ilyenek voltunkra már felálltak az első sorokban ülők, bár eléggé illúziórombolóként gyönyörködhettünk egy nőben, akit a Hév csak annyira kapott el, hogy elöbb akkurátusan felöltötte zakóját s utána állt neki csak tapsolni. Érdekes. Ugyanúgy, mint a szintén premierplánból látszódó kissé ünneprontó viselkedésű biztonsági őrök, akik nem engedték hogy a színpad elé mehessenek az emberek, hanem tőle pár méteres távolságot tartsanak. Nem is értem hogy ez így most hogyan történhetett...egy Ákos koncerten. Változik talán a világ. De ezt a koncertet is megveszem DVDn, mert ez kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr21461641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süsüni 2009.10.20. 00:04:13

hmmm Ákost pedig én is szeretem, de tényleg fura ez az öltönyös feeling. Reménykedjünk benne, hogy ez csak átmeneti nála. :-)

süsüni 2009.10.20. 00:19:38

Nem feltétlenül hiszek ezekben a mondásokban, örök igazságokban. Nekem általában nem így szokott sikeredni. Sokszor hullámzó a hét, az egyik nap jó, a másik nem. Én azt szoktam várni, hogy a hétfő gyorsan elteljen, és minél közelebb kerüljek a péntekhez.:-)És naná, hogy a kedvenc napom a hétből a péntek, ami után csak csupa jó jöhet. :-)

ph0t0 2009.10.20. 14:22:22

@süsüni: Semmi gond nincs Ákos öltönyös fílingjével, a végére már kigombolt ingnyakkal és lógó csokornyakkendővel nyomta. Hidd el, az amilyen a hétfőd-olyan a heted mondás nagyrészt bejön :) A péntek felém is várvavárt nap :)
süti beállítások módosítása