október 17, 2009 - nap

2009.10.18. 00:54

 Visszautalva a tegnapra csak egy mondat: milyen gyakran mondjuk, hogy mindenki pótolható, bár ezt másra nem, csak az illető munkájára mondhatjuk...hiszen valójában mindenki pótolhatatlan, hiszen egyetlen egy létezik belőle, s nincs mégegy ugyanolyan.

Ma reggel az ébredés után fotótúra következett, mely a szokásosnak mondható 13.30ig tartott. Nem volt túl nagy ihletem, pár apróságot lőttem csak. A lényeg sokkal inkább a friss levegőn tartózkodás, kicsit a kiszakadás a hét történéseiből volt. Ebéd, majd 2órás szieszta, kóbászparty, majd Kisfeka szülinapja a PKban. Kellemesen telt az este, némi kellemesízű pálinka fogyasztása közben. De az örök igazság mindig győz: mindenhol jó, de legjobb itthon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr471457158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása