Csütörtök, kevesebb munkatárs, iszonyú mennyiségű árú érkezése, folyamatosan csörgő telefonok és jelentős ügyfélforgalom. Viszont finom lángos, juhbeles virsli, az elöbb (0:35!) kopogott be a felső szomszéd kezében egy sörrel meginvitálva partyizni! Sajna kihagytam, mert hulla vagyok, meg a meghívó volt a ma esti projekt.

  Így a mai napifotó a meghívó belíve. Rajta pár kedvenc jazzfotóm és a szokásos szöveg, mely a helyet, időt és egyéb fontos infókat tartalmaz. A meghívó asszimetrikus hosszúkás formátumú lesz. Nekem tetszik, sőt eddig három ember látta és egyöntetüleg "megvették" az alkotásomat. Holnapra tutira meg kell csinálnom a makimajmos papercraftképet, mert Zsófi már kikelt magából, hogy csak igérgetek itten a neten nagy pofával. De addig is aluszkálunk egy jót, jóéjt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr921422027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Camka 2009.10.02. 06:21:22

Tényleg jó lett! Gratula!
süti beállítások módosítása