Gondoltam egy merészet, a napot nagyslukkal kezdtem. Konkrétan 3 szalonnástojással, amitől már ebédelni sem tudtam. Nem is igazán volt időm rá, merthogy ismét foghíjas a munkahelyi csipetcsapat. Mit is jelent ez számomra? Hááát...jelentős elmaradást + még egy ember elmaradt feladatait, ja és mindazt, ami bejön/betelefonál a nap legszebb 8 órájában. De azért ma jópár dologgal kapcsolatosan lett jóféle sikerélményem, ami azért segít, ha minden kötél szakadna. Az este is munkásan telt, de ma végre...végre megtörtént az első képek kipublikálása, így mindenki megnézheti a Debreceni Jazznapok képeit a Picasán. Miért is nem a Flickeren, amit tök mexerettem? Mert szívás...ingyenes módban max 200 fotót enged feltölteni....bezzeg a Picasa! 1 Gbba annyi képet és set-et, amennyit nem szégyelek :) Úgyhogy átnyergeltem egyből, mostantól ott lehet mazsolázgatni a cuccok között. Jó molyolást!

 Ugyan most ott is lehet nézegetni, de mindenki kifütyülne, ha itt nem lenne egy kép. Bár a mai időjárásra nehéz lenne ráhúzni hogy őszvan, őszvan, de attól még őszvan. Szóval itt egy valamiette diófaág, ami tavaly kb ilyenidőtájt keletkezett. Közben jött a hír, csak hogy lássátok hogy a média hogyan ferdít és formálja a közvéleményt: a debreceni tv kiemelte, hogy a kedvenc fotózninemszabad jazzénekesnőnk milyen jófej volt, mert 3! számot végigengedett fotózni a fotósoknak (mint írtam egy deka fotózást nem engedett)!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr661370016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotozabalo 2009.09.09. 09:16:00

Nagyon jó az album, és szépek a képek!
Köszönjük!
süti beállítások módosítása