Ébredés, egy jó lángos, sihuhu pestre, 4 megálló pirimetró, előre köszönő BKVellenőr, légkondis busz, fél fotóklub és benzinkúton autó teletankolása. Ja és persze képválogatás: potom 3 órámba tellett leválogatni a jazzfesztes képeket...és így is sok maradt, szal ezen a technikán még egy kicsit gyúrnom kéne. Meg még egy válogatás, vízjelezés kitalálása, majd flickerre feltolni. Bizony ez kemény lesz még, főleg ha párba bele is akarok nyúlni kicsit, hogy ütősebb legyen kontrasztügyileg.

 A mai kép szintén jazzfesztiválon készült, de nem szokványos kép. Ezeket a képeket csippantja nagyon egyik fotós ismerősöm: Jules. Azért ezeket favorizálja, mert valójában az állóképeknek egyfajta mozgásérzettel megtoldott variációja. Persze, külön technikája van, lehet érzésre is csinálni, de tanulható is egy bizonyos fokig. Remélem tetszik mindenkinek (Julesnek is), nekem ez a legbejövősebb talán a pár próbálkozásom közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr501367010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása