Nem eshet örökké...hangzott el a főhős IRL halálával is járó filmben. Most állt meg a kis esőke, ami legalább friss levegőt hozott a fullasztó állott levegőnkbe és enyhítette kicsit a hasonló cipőben járó allergiás arcoknak az amúgy jó magas pollenszintű szenvedéseit.

Nade mivel eső volt, jó lenne elmenni fotózni, mert kevés a maszat a levegőben frankó látképeket lehetne tolni. Lehetne, ha lenne hozzá egy icipicike kedv, hogy az asztalon fekvő kályhacsövet kézbekapva meginduljak hetedhét határon túlra. De nincs, így konzerválunk megint visszafele egyet.

 

Ezt a képet idén a hírneves MAFOSZ pályázatra beküldtem, de nem kellett nekik. Na mindegy, Nektek akár kell, akár nem itt van. A képet a fánkfesztiválon készítettem, ahol a kissrác a színpad hátsó részénél a fekete vásznak között kimaradt területen lesett ki a színpadra, hogy ott meg mizu. Persze a kézipályán szokásos labdamegfogó háló kicsit útba, de inkább arcbanvolt. Nekemteccik. Nektek?

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr81307666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honey.. 2009.08.13. 22:47:34

ah ez szuperjo kep.. tiszta ilyen valahol europaban feeling
süti beállítások módosítása