vagy inkább éld az Álmodat! Bár gyarlónak tűnök, de én most az elsőt választanám, mert ismét alig aludtam és egyre fáradtabbnak érzem magamat. Nagyon közelít az a nap, amit végig fogok aludni. Kíméletlenül, keményen. De addig is...

...addig is teszem a dolgomat. Szívok, mint egy torkosborz ma egy géppel. De tényleg, ekkora szivattyúval még nem volt dolgom, az hótziher. Megmagyarázhatatlanul viselkedik, de teljesen. Inkább rövid napértékelés: reggel bolhapiac, összesen pár képkeretet vettem. Semmi mást, mert nem láttam olyan dolgot, ami megmozgatta volna a fantáziámat. Ebéd finomság volt: pulykafalatok minden jóval ellátva. Délután egy kétórás alvást sikerült összehoznom, majd a fent emlegetett fránya gép töltötte ki minden időmet. Közben a horvát fotóklubos srác (akivel angolul dumáltunk sokat) bejelentkezett: irt emailt, s mint kiderült olvasta a blogom egy részét dupla fordítással: először magyarról angolra, majd angolról horvátra. Kíváncsi lennék milyen eredmény jön ki egy ilyen dupla átfordításból, szerintem katasztrófális :) Lehet kénytelen leszek valahogy kimagyarázni bizonyos részeket belőle :D Ez a kép is ott készült, a Mura partján.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr241699568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süsüni 2010.01.25. 01:09:54

Nagyon szép ez a kép. Le kéne cserélnem a háttérképem. :-)
süti beállítások módosítása