Ha tudnám, de tényleg ha tudnám hogy mi a francért nem bírtam elaludni iccaka, akkor tennék ellene hogy mégegyszer ilyen ne történhessen. Lehet hogy a vacsi helyett betolt nettó 1kgos cukordinnye bosszúja, de lehet hogy a kemény pénzügyi anyag feküdte meg a pocakomat. A kb 2 óra alvás után az ébresztőóra hajnalba ordító hangja félhatkor kemény élményeket hagyott bennem. Tellett vagy 5 percbe, hogy realizáljam testi mutatóimat és a földrajzi helyzetemet, az tuti. Felkácálódás, kis pakking, majd go to Budapest, hiszen az eszetlenek miatt 9.10-re már ott kellet lenünk. Pontosabban csak Nyuszinak, de neki igencsak. Első tervem az volt, hogy megyek is tovább mint a mérgezett egér, hiszen messze van még ide Debrecen (hát még Kolozsvár...). De a test győzött: úgy döntöttem kicsit emelem az alvással töltött édes perceket, így a kocsi kényelmében lehúztam vagy 2 órát. Ezután megvártuk mire kiderült hogy mindenkinek sikerült a vizsga (hállélújjahhh), oszt Népligeti Nyúlkidobás után az M3as szépségeit csodáltam pár órán keresztül. Debrecen, Gábor, lepakolás, teszkózás-esőköpenykeresés hasztalanul ígyhát befánkolás, s menetel az úr nagy Campusz Fesztiváljára. Kollega iratai otthonmaradtak=van még egy körünk haza. 

 

 A nagy T kis sátrában az egyik mumusom várt. Valahogy mindig elmaradt, kimaradt, nem sikeredett az Ocho Machoval összetalálkoznom, ami most megtörtént. A remek skaritmusok jólérző közönséggel töltötték meg a sátran, az emlékek meg a memóriakártyákba haraptak bele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nexte bitte: jött az est talán legjobban várt része, a Csík Együttes koncertje. Jólvan na! Aki ismer, tudja hogy jópár koncertjüket átéltem már, nade olynat, ahol ott van Presser meg Lovasi, na olyannal kevesen büszkélkedhetnek. Bíztam benne, hogy a "Kézenfogsz és hazavezetsz"-et végre élőben is sikerül begyüjtenem, s sugadalmos időzítéssel még meg is osztottam Nyuszival az élményt. Nagyon szeretem ezt a dalt, s élőben még nagyobbat szól....hmmm, a nap csúcspontja volt, azt gondolom. Persze jött még jópár "kötelező" és hőnszeretett dal, majd a koncert vége is eljött másfél óra után. Sajnos.

 

 Nagyjából ezidőtájt futotam bele a fesztivál első áldozatába, akit az aldehidek a földhöz vonzottak.

 

 Az egyik sátorban már a magyar keménymag gyülekezett, Gangsta Zotyó és hét törpéje már melegített a színfalak mögött: ki sörrel, ki ásványvízzel, de egy sűrűbb cuccos üveg is járt kézről-kézre. Zotyó korát meghazudtolva tolta keményen az igét, de valahgy úgy éreztem, a többiek egy kicsit csak kullognak mögötte lelkesedés tekintetében. Közben sör sört követett, majd a szerencse egy tízezres formájában költözött be közénk, melynek az eceg (easy come, easy gone) elvén az éjjel folyamán szinte elpárolgott. Mire is? Nos, vendéglátóm valami lacicuccot itatott velem, ami kétféle keményszesz egybeöntve, s mindez lekísérve egy haramadikkal volt. A harmadik nemvolt, így sör volt a keserű élmény öblögetője. Viszkikóla, kenyérlángos, csirkesaslik is javította még a közérzetünket az éjszaka, melyet a tavalyról emlékezetes Republik követett. Aki nem olvasta, az úgyjárt, a lényeg hogy beengedték a népet a fotósok helyére, s így bizony kényelmetlen és mások számára zavaró helyről kellett fotózni. No, a helyzet nem változott, engem egy vényszatyi befenyített, hogy lelök, hiába mondtam neki hogy kb 1 számot kell kibírnia, aztán övé a terep. Végülis az, hogy kibaszatom a biztonságiőrrel, ha megteszi érvem győzte csak meg.

 

 A terepet idő előtt hagytuk el, mert valahogy hiteltelennek éreztük Cipőt. Namost, ő vagy nem mutatja ki az érzelmeit, vagy már kiégett, s ezért olyan unottan néz és gesztikulál a világra. Ezután visszamászva az egyik sátor felé kiderült, hogy Ocho Macho Gergő spannolt le velünk, akit Gábor már jól ismert. Egy kis sör, egy kis duma, s sokmindent megtudtunk a zeneszakma belsejéről...nomeg az ausztriai úszásoktatásról is. Az óra elütötte az 1et, mi meg kettőt gondoltunk és hazamásztunk kényelmesen. S végre pótlásra indítottam az alvással eltöltött órák számát...

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr423089194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása