A hajnali bolhapiacnak van egyfajta extra érdekessége. Talán nem is érdekesség, egyfajta plussz kiváncsiságból támadó arenalinfokozat, mely elönti a fagyos hajnali hangulatot. Szerintem a hullafáradtságtól sikerült dideregnem, hiszen még félhomályban vetett le a sors. Azt hittem, na most aztán nagyot kaszálok, minden tuti cuccot látni fogok, igazi kánaán lesz a dologból. Hát nem. Bár nem üres kézzel távoztam, de azt sem mondhatom hogy megérte a hajnali kiruccanást. Hazaesés után egy lightos alváspótlás következett 3 óra szpátty képében. Ébredés után kis magamhoztérés, majd ebéd következett. Az ebéd utáni szieszta kicsit elcsúszott, de pár órát ismét sikerült az éjből helyreraknom. Olyannyira, hogy gyors tisztálkodás után már rohanhattam is a tánc világnapja alkalmából rendezett gálaműsorra, ahol a kanizsán található közel 20 tánccal (is) foglalkozó csapat adott egy-egy rövid ízelítőt a tudásából. Jól el is telt ezzel az idő, fél9et is megütötte az óra, mire sikerült kikeveredni belőle.

 Erre már mindenhol publikus volt: megvan a Fidesz 2/3a. Viktorék végre teljesszélű mosollyal állhattak ki és mondhatták: megcsináltuk. Most majd meg is lehet csinálni, de hogy mit, azt még nem tudjuk. Hiszen úgy nyertek, hogy programot sem mutattak. Nem mondták mit tesznek és hogy mit nem. Na ezt nevezik zsákba macskának (tudom, hogy egybeírandó) kedves klubtagok.

 

 Nagyon igaz a mondás: az emberek nem a Fideszre, hanem az MSZP ellen szavaztak. Úgy tűnik, a kicsi pártok nem tudtak széleskörű alternatívát nyújtani, vagy telejsen hiteltelenné válltak. Az MSZPre a társgárda szavazott főként, míg látható hogy az MDF/SZDSZ teljesen leszerepeltként labdába sem rúghatott. A kis csalódottság győztese pedig a Jobbik lett, bár a 47 parlamenti plüsspárnás szék nem kevés, de szerettek volna nagyobbat álmodni: az MSZP megelőzése lett volna az igazi elégtétel számukra. 68.14%. Azt hiszem Viktorék jókat kuncoghattak Mesterházy "javaslatán", miszerint reméli azért nemzeti döntő kérdésekben megkérdezik az ellenzék véleményét. Ja. Persze. Kb annyira, mint ők az elmúlt 8 év alatt. A nagy számok törvénye pedig narancsvidéket vetít előre. Szóval 4 évig az lesz és úgy, ahogy ők akarják. Valójában úgy is mondhatjuk: ez a 8 év a Fidesz demokráciafaktorának próbája lesz. Hisz csak rajtuk múlik, hogy bárki más ötleteiből és javaslataiból lesz e egyáltalán bármi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr491952579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

............................ · http://hirszolgalo.blog.hu/ 2010.04.26. 21:34:54

fotografie.blog.hu/ ezen vannak vicces politikai képek ha továbblapoztok!
Csatlakozzatok a közösségéhez is!
süti beállítások módosítása