...ami édes, lenyelik!

  Nomeg az is tanulság, hogy "vigyázz magadra jóóóóóóóóóól". Főleg az interneten, hiszen ez egy "arctalan" szakma valójában. Lehetsz te egy százkilós zsírarcú csávó, de simán eladhatod magadat 17éves sexre éhes kisribancnak. Okulásképpen ehun egy távoli ismerős egészen friss esete. Keresve valakit a kedves kis magyar közösségi portálon szembejött vele egy arc. Egy szimpinek tűnő leányarc, melynek adatlapját átolvasva hasonszőrséget szimatolva vizuális tetszését egy röpke üzivel nyilvánította ki. A válasz rövid volt, de velős: bocs, nem vagy az esetem. Hősünk persze nem adta fel, így kissebbfajta ostrom után sikerült a segíteniakarásával szimpátiát gyújtania a távoli lányban. Szó szót követett, míg oda jutott a dolog hogy hát a lányzó szűz még, de szeretné ha emberünk lenne az első. Bááár elég kemény időrendet alakított fel: mire mennyi percet kell szánni, hiszen ő ezt bizony már eltervezte. Tervnek vége hát a megvalósítás mezeje, megbeszélt hely és idő. Ámbár egy gyanús jel után kis nyomozkodás: az internet szerint egy kicsit másik városból jött a levél, mint ahonnan kellett volna. Mélyebbre ásva egyre több zavaros és ellentmondó helyzet került előtérbe, annyira, hogy a srác kezdeményezte "virtuális szakítás" megtörtént a tervezett légyott elötti napon. Jött is a meglepő levél: a csajnak nem is az a neve, se a családneve, teljesen más a családi környezet, ráadásként tényleg más város és egy vőlegény is színesíti a felhozatalt. Nomeg jött a viszavágás, hogy ez az egész részükről egy remek szórakozás volt, jókat nevettek a srác érzelmi megnyilvánulásain és kitárulkozásán. Nomeg a megszerzett információk alapján elég csúnya dolgokat vágott a fejéhez és beletiport az amúgy is fájó lelkébe. Hát igen, ilyen emberek is vannak, akiknek mások érzelmeivel játszani csupáncsak remek szórakozás. 

 

Pár napja sétálgatva az utcán egy hirdetést pillantottam meg egy ereszcsatorna mögé betűzve. Valaki munkát keres, és segítséget kér. Rosszul írok: nem segítséget, hanem munkát kér. Remélem nem fog egy ügyvéddel pert akasztani a nyakamba, mert kitakarás nélkül feltoltam ie a képet, de így ingyen reklámhoz jut legalább. Itt tartunk, itt tart ez az ország.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr951857432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása