újabb világvége. Bár valójában csak egyfajta munkahét végét és hétvége kezdetét lenne hivatott ábrázoló geometriát megszégyenítően reálisan. Ilyenkor péntekenkén reggel, amikor elindulok egy jó nagy levegővel indulok neki, merthogy várhatóan a szélső nap nem kevés megoldandót hoz magával. Pl a tegnapi árúbeszerzés témáit, melyben gyakorta előfordulnak ki nem adott tételek, hibásan kiadott tételek és vadidegen tételek is. Nomeg mindennek meg kell lennie  a helyének, hiszen nincs véletlen: minden szándékosan volt intézve, különben itt sem lenne. Ma lecseréltem az itthoni régesrégi monitoromat egy újra. Mármint egy nekem újra, mert amúgy már picivel több mint 1 éve akcióban volt egy ügyfélnél, aki rájött hogy neki nagyobb kellene, meg okosabb, TVt is akar hiszen rajta nézni. Így lett nekem új monitorom, bár először szó szerint le kellett csutakolnom, hiszen egy erős dohányosnál töltötte előző életét, így nemkevés sárgásbarna nikotinréteget vadásztam le róla. De most már csilivili, a helyén van és kis közelharc után a színei is lassan beálltak. Képet nem kaptok róla, de higgyétek el, frankó!

ui: ja és mégvalami: ma kaptam egy meglepő meghívást, mely bizony elgondolkotatott. Mármint hogy elfogadjam, vagy inkább visszautasítsam. HmmHmmm.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr141817769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása