január 17, 2010 - nincs mese

2010.01.17. 23:51

 Aki korán (hajnalban) fexik le alvásra hajtva fejét, de reggel időben ki akar menni a bolhapiacra az bizony keveset alszik. Aki meg keveset alszik az álmos marad, de a fagyos hidegben gyorsan képes ezt elfelejteni. Főleg ha mindenféle érdekes dologra bukkanik. Mint pl kedvenc fogorvosára, ki mint eladó tévedt ki a piacra :) Najó, a valódi igazsághoz hozzátartozik, hogy csak a fia szeretett volna túladni megunt és kinőtt dolgain, hogy ezáltal a zsebpénzét meggyarapítva valami új dolgot szerezzen be. Persze nem ők voltak az egyedüli eladók és ettől függetlenül nagyon érdekes dolgokba sikerült belefutnom.

  Mint pl ebbe a két órácskába, amiből a barna tetszik jobban, bár az női. Persze belefutottam még pár hasznos százforintos apróságba, melyet nem volt szívem otthagyni. Összességében talán egy pizzányi összeget sikerült elherdálnom, de hatalmas kincsekkel gyarapodtam :) Ebédre az egyik kedvencem volt: lecsós tepsis csirke erdélyi módra, finom friss kenyérrel. Ebéd után egy beszélgetésben vettem részt, majdpedig egy rövidke alvást engedélyeztem magamnak, hogy kicsit összeszedhessem magamat. Az este dumálgatással és képrendezéssel telt el, nomeg a szépítkezés oltárára is dobtam nemkeveset egy fullgenerállal. Ilyenkor a nap végén az ember mindig számot vet, hogy a tervezett dolgaiból mi hogyan sikeredett. A mai nap eléggé rosszul fest, sokminden kimaradt, s mint tudjuk: ami kimarad, az elmarad, s ami kesik az megromlik. Ja, és Andersen meghalt, nincs mese!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr231680887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erika0530 2010.01.18. 21:35:01

Olyan fáradt vagyok, hogy már írni sem bírok..ja, mi az a lecsös kaja?..mi az a lecsö?...ha jol olvastam-de azon sem lepődnék meg, ha nem is az lett volna odaírva, mert ugye nem mindegy, hogy sajttorta vagy csak simán sajt ;-)
na jó éjt, és pííííííííísz/Halleríííí/

ph0t0 2010.01.20. 12:23:16

@erika0530: lecsöcs kaja, azaz vénlányok lógós cucca. Természetesen lecsÓ volt a játékos de éjjel sötét van s néha mellécsaj az ember fija...
süti beállítások módosítása