"Néha úgy hiányzik a marihuána,
Mint a hercegnőnek a Don Juan, ha
Az erkélyről a szemébe néz,
Vonzza, mint méhet a méz."

 Igazán kedves és aranyos dolog volt reggel ébredni, készülni és menni munkába. Valami csodás érzés volt újra a megszokott kerékvágásba lendülni és megkapni az első rohamot. Nem is akármilyent...az óév búcsúztatása és az újév köszöntése egyesekben, s egyesek eszközeiben is érdekes nyomokat hagyott. Nembaj, ez csak szimpla üzlet, vagy mi más? El kell vonatkoztatni a helyzetektől és emberektől, s csak a megoldásra kell koncentrálni, hogy az ügyfél mindig megkaphassa amit akar, mielőbb.

 A mai nap a várakozásról szólt... vártam... de hiába. Ja, és rendetlenkedik a telefonom is, a notim is tett egy furcsa dolgot, bár csak a drága vista van már rendesen ki rajta. Majd erre is lesz egyszer idő :) Terveztem hogy pár ígéretemet teljesítem ma is, de elmaradtak. Ja, a mai hajnalom routerokosításból állt. Tök jó hogy vannak olyan nagytudású és ráérő arcok, akik fejlesztgetnek midenféle okosságot. Pl. azt hogy ráköthetsz webcamet, pendriveot, külső hddt. Frankós, bár beállítgatni azért nemkevés időt igényel :I  A mai fotóklubra eszembe se jutott hóképére képet vinni,pedig szívesen megtettem volna, ha eszembejut....de legalább begyűjtöttem az előhívandó képeket, amiket még a héten kézbe is kapjuk. Valami még motoszkált az agyamban, ami kikívánkozott volna, de mégsem kapjátok meg. Az Élet nem arról szól, hogy mindent megkapj. Érted?

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr431647158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása