Nem tudom hogy mi történt éjfél és hajnali 8 között, de valaki ellopta. Orvul, durván kihasította az internetből. Elvitte. Az egész bejegyzést, se híre se hamva. Újra kell írnom :( Kicsit késöbb...

 Szal tennap valami olyant irogattam hogy hajnalban estem haza egy buliból, ahol nem éreztem túl jól magamat, de persze értelme lett neki, mint minden másnak. Az alkoholizmusomat nem csillogtattam meg, hiszen önmegtartóztattam, meg a sofőr is én voltam. Hazaérve aligpici alvás, majd go ahova a király is res verdával jár: bolhapiac. Asszem mostanabán az ördögnek tartozok a bolhapiacos reggelekkel, mert nem veszek semmit. Valahogy az árak emelkedtek, meg a kínálat csökkent? Tudja fene...lehet hogy későn érkezek. Ha már a bolhapiacon jártam, bementem az újságoshoz, s célirányosan megvettem a Rockmaraton különszámát. Hiszen 40 oldal Tankcsapda és egy eddig kiadatlan koncertDVD nem hiányozhat a polcomról! Kis munka, majd vasárnapi ebéd: töltöttcsirke rizzsel és görögsalival. Valami isteni lett, anyu valami spéci fűszerrel hintette be. A délután is eltelt, munka és értékes beszélgetések révén.

 

 Majd jött az este, amikor rájöttem: egy macska képes arra, hgoy bezárjon egy meglett férfit (ja, engem) a fürdőszobába. Mindehez felhasznált egy, azaz egy darab műegeret, melyet valahogy úgy sikerült beékelnie az ajtó alá, hogy megszorult. Hiába vontam utána kérdőre, hogy miért tette, esetleg a kaját vagy a piát kevesli, vagy hogy nem élhet nemi életet. Nem válaszolt, csak nézett rám...azokkal a szép szemeivel. Hát nem a kutya az ember legjobb barátja???

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr11564285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süsüni 2009.11.30. 22:58:13

A cicák is tudnak néha meglepő dolgokat produkálni. Engem csodálatosan szép main coon, perzsa cicám (bár ismerőseim szerint házi cica formája van, sajnos a kedves idős nénikben sem lehet a mai világban megbízni:-)) ma úgy gondolta, hogy én leszek a játékszere. Már a hétvégén megjelölt a nyakamnál, gondolta így jobban fogok az esti buliban hódítani. Majd gondolom, mivel nem engedtem a testhőmet lopni, no meg kaját is megvontam tőle (mert vészesen nő a pocakja) bosszúból támadott. De nem hagytam magam, én kerültem ki győztesen. :-) Samud lelkét is biztos megsértetted valamivel, biztos hiányol ő is valamit vagy valakit. :-)
süti beállítások módosítása