A tegnapi nap után felébredni arra, hogy ma a pesti nap megközelítőleg fel fog érni egy flúgos futammal, hááát nem egy frankó. 15 boltba kellett betérni, és volt egy nyomtató- + routertelepítésem + adatmentegetősdim, nomeg egy iszonyú nagy szívásom. Egyszer hagyjad itthon a bankkártyádat és a személyidet: naná hogy szükséged lesz egyből rá. Lévén hogy közbejött egy nagyértékű kps vásárlás, s a bankban meg nem fogadták el a jogsimat, mint azonosítást. Hiába tudom magamat autentikálni a telefonos ügyfélszolgálaton, lépek be a netbankomba elsőre, a kezemben levő mobilra érkezik a biztonsági sms, tökéletes az aláírásom. Hát ez azért nonszensz a 21. században. Hcö, mondaná erre Mása. Najó, más módon sikeredett megoldani azért a dolgokat, bár a projektre több mint 1 óra ment el. Minden mégis ment a maga útján, remekül tudtam közlekedni, s nagyot fékezni is csak egyszer kellett. Már kezdtem azt gondolni, hogy klappolni fog a mai este: merthogy Szentpéteri Csilla koncertre lesz a menetel fotózási célból. Az utolsó helyen aztán beütött a krach. A kedves pénzügyi osztály szerint van lejárt tartozásunk, szerintünk meg nincs. 20 perc állóháború után hagytak átutalásra vásárolni. Ezután mentem vissza a szervízbe, ahol kezdtem és gondoltam hogy talán csak sikerült 40 perc alatt lepapíroznia a leányzónak 2 nyomtató+ 2 monitor átvételét, 1 gép számlázását és 1 monitor javításának kiszámlázását. Hát nem, fele sem volt meg, hanem másokat szolgált ki. Fel is ment bennem a pumpa, s asszem a villámszóró szemeimbe nézve a lány egyből nekiállt magasfokozatra kapcsolva bevonni a melóba a kolleganőt és így kicsit gyorsabban végeztem. De így is 5 óra után sikerült elindulni, amiben az a baj, hogy a koncert 7kor kezdődik. Zegen. Kanizsán át.

 Szóval elkéstünk, ahogy kell, mert még a helyszínben is volt kavarodás: nem a honlapon megjelölt helyen, hanem a hangversenyteremben, a Zsinagógában volt... De a koncert mindenért kárpótolt: remekül szólt, a művésznő nagyon kedves és közvetlen volt. Nem volt limitáció a fotózásban, így rendületlenül mászkáltam a Zsinagógában fel és alá hevesen kattingatva, s csak az utolsó pár szám alatt ültem le és hallgattam kicsit nyugodtan. Hazafele már nyugodtabban jöttünk, nagy volt a köd is, nameg belefutottunk egy országúti lézervadászba Buzzmester szerepében, ki majdnem lelőtt bennünket a zűdlézerre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr251538346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Camka 2009.11.20. 17:14:39

Idén nyáron nekem is volt alkalmam Balatonlellén élvezni ezt a klasszikus eleganciájú, kuriózum koncertet, amiről
sajnos Te akkor egy kisebb félreértés miatt lemaradtál :( De sebaj, jövő nyárra már a vendégem vagy ;)Nagyon szeretem druszám zenéjét.
Örülök, hogy tegnap átélhetted Te is azokat a képzeletbeli mesés utazásokat,amikkel a művésznő megfűszerezte a műsorát.
Abból a 187 db fotóból, amit készítettél majd válogatnék ám (jó)párat :)
Kárpótlásul... :P
süti beállítások módosítása