"Sucker love I always find, Someone to bruise, and leave behind"

Van így, hogy az ember belefut valahol valamibe, amiről eszébe jutnak dolgok. Az egyik reggeli önként dúdolás a Kegyetlen Játékok című film egy dalát hozta elő, melynek a szövegére se figyeltem eddig fel, de most hogy szembehoztam egy Placebo koncertet máris elkezdett érdekelni. Ritka, ha ennyit kell szótáraznom, hogy megértsek egy dalszöveget, dehát a szleng az már csak egy ilyen necces szakma. Aki ráér, hallgassa meg :)

Bár ma egész nap ez pörgött az agyamban, azért történtek egyéb dolgok is, amik okoztak elég bosszúságot. Dupla reggeli, zúzós levelesládák, megoldandó helyzetek. Délután külsőmeló, nagypörgéssel, visszaérve igencsak idegfelvágó méreg, melyet holnap a megfelelő embernek fogok odaadni. Nem fog örülni, de az inkorrektséget nehezen tűröm, főleg ha anyagi kárral jár. Aztán jött a következő mérgesítő: a drága ORTT ma délután hirdette ki, hogy kik nyerték el az elkövetkezendő 7 évre. Két országos freki van, az egyik a Slágerrádióé, a másik a Danubiusé. Volt. Mostantól -egyesek szerint- kistúlzással újabb politikai körhintába ülhetünk, merthogy az egyik emeszpérádió, a másik fidexrádió lesz. Eléggé gyanússá teszi ezt pár aprócska tény, mondjuk az, hogy az ORTT elnöke Sólyomhoz is elmászott, mert látta hogy hihetetlen szabálytalanságok vannak a játékban. Miután senki sem segített neki, csak "aggályosnak" nevezték a dolgot, inkább nem is szavazott. Ugyanúgy mint a bizottság egyetlen eszdéesz játékosa, hiszen milyen érdekes: éppen kiáll a lábuk a dolgokból, hiszen a fővárosban már szétborultak a nagykoalícióból. S ha mindez igaz, joggal erősödik fel az emberben a gyurcsányi ige: el lehet menni; hiszen a két hatalmas ellentétet mutogató nagypárt mégis sikeresen leosztotta a magas lapokat egymás között. Dejó, hogy mindez fikció, ugye? Fikció!? update: már levették, de itt van csakmost, csaknektek képként!

 Mindezekkel a gondolatokkal mentem el egy mítingre, ahol fotózási megbeszélés volt. Sikerült egy halom jó ötletet brénsztormolni egy szarzenés, fülledtmeleg és (mint utólag megéreztem a zakómon) cigifüstös helyen, ahol legalább a tea fini volt. Jót is tett utána egy kis séta, kifújtam magamból pár gondolatot és hazaestem. Mert várt itt már egy kis dolog: holnaptól a kiskedvenc picitelefonom szervízbe vándorol, reményeim szerint csak egy hetecskére, de már most hiányzik :( A mai lakásszépítős történet is csúfosan meghiúsult, remélem holnap egy kicsit több idő lesz rá. Most itt alszik mellettem gömbölyödve Samu, így eszembe jutott egy ma kapott link, ezt is nézzétek meg.

Ennyi cucc után minek nektek fotó? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr21482560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamm 2009.10.29. 19:03:32

Nagyon tetszett a macskás ébresztős videó :) Reméljük, a Tiéd nem ilyen kreatív :)

ph0t0 2009.10.29. 20:45:04

@pamm: szia rokony :) Samu jólnevelt cicalány, ő eszkimópuszival szokott bepróbálkozni bézbólütő helyett :)
süti beállítások módosítása