október 03, 2009 - nem Ó nem

2009.10.03. 23:25

 nem Ó nem ...van egy ilyen szövegű Zorán dal, aminek nem tudom a címét, s még a gugli barátnőm sem tudja. A mai nap jó volt, pontosabban jó lett volna, ha a közepe nincsen. Meló délelött, munkás, de pikkpakk ment minden frankón, ebéd finom sülthusi fokhagymásan (le is fogom nyúlni a zsír részét, hiszen ezt ledumáltam a felső szomszéddal hogy tolunk egy ilyen partit a közeli jövőben. Aztán jött mindaz a pár perc, ami jól szétcseszeréntette a napot. Nem tudom felfogni, ha valaki értetlen. Értetlen szinte a végtelenségig. Ráadásul ahelyett hogy tiszteletben tartaná a másik embert, a saját önző és önös érdekei mozgatják. A regenerálódás, megnyugvás így időbe került, emiatt nem értem ki a főnökömék szüretére, bár terveztem hogy estére átteszem.

 

Viszont háromra igértem magamat segíteni egy adag cuccot kitornászni balcsira. Ilyenkor jövök mindig rá, hogy milyen nagy is a kis autóm. Egy embermagas hűtő, egy mosógép, egy mélyhűti, nagyméretű kombinált villanysütő és egy halom szatyornyi egyéb cuccot frankón belepakoltunk, így kissé megterhelve repítettünk el kanizsáról. Útközben csak néhány barommal sikerült összefutni, akiknek a tükör az autó felesleges tartozékának számít és azt hiszik, hogy a "tiautótokkal" feltétlenül az utak császárát kell eljátszani, még ha egykettes is csak az édes benzines honfitársunk. Innen ered az általami "extrém játékosunk" aposztrofizáció. Cuccok kiszór, néminemű lakásrendezés, majd meglátás, kocsiba gépért kivánszorgás, meglövés, most nektek meglátás. A kellemes őszi napfényben érdekes hatásúvá vállt a szebb napokat is megélt lugasajtó felső tartománya. Idehaza érve a fáradtság győzött: szüreti mulatság kihagyva idénre. Holnap délutánra fotózás van tervbe, majd egy remek vacsorára pályázok. Ámde siker ismét: jópárnapja bütykölgetett Mása drága Konstantinja elkészüle vala, úgy hogy nem kell semmit sem visszapakkingatni, mert minden szép és jó. Be jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr11425946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása