Na igen, a mai nap megint húzósra sikeredett. Jó sok meló, jó sok megoldandó helyzet és probléma. De túl vagyunk rajta, több-kevesebb sikerrel.

 Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Megtörtént a tea megkóstolása mely egész jó eredménnyel végződött, bár egyenlőre csak a rövidtávú konzekvenciákat lehet levonni róla. Egyenlőre nem haltam meg, egyben vagyok és senem szédülök, senem kúszokmászok kis kamikaze módjára semmi gyúlékony vagy robbanékony anyag iránt nem mutatok az átlagosnál nagyobb figyelmet. Hosszútávú előrejelzéseim határozottan jók, vitális paramétereim megfelelőek.

Ezen humánmeterológia helyzetjelentés után ugorjunk a fotóra, hátha az valakit érdekel :)

Kicsi a világ, főleg ha az ember egy nagyvárosban mondja ezt, pölö Londonban. Az ilyen megapoliszok egyfajta olvasztótégelyként funkcionálnak a sokféle kultúrájú nációk számára. Ennek étkes bizonyítéka egy kőből készített, fémet nem tartalmazó templom is, mely a hinduizmusnak van szentelve. Csak gondoljatok bele: 2.820 tonna bulgár mészkővet és 2.000 tonna olasz márványt letoltak Indiába, ahol 1.500 köbüki indiánus 26.300 elemet faragott belőle ki, majd 3 éven át kirakósdiból összerakták London egyik részében, Neasdenben. Szavakba nem lehet önteni, látni kell ezt a Readers Digest szerinti 8. csodát. Fantasztikus látni, hogy bármely elemet szemlélve aprólékos és tökéletes munkát végző embereket láthatunk magunk elött, akik ezt az építész szemmel is meghökkentő építményt létrehozták. Minek nekik modernkor, minek nekik betonalap, vasbetonkoszorú vagy fémoszlop. A manufaktúra modern kori megtestesítője.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr841324548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása