Igen, ez most túl sok mindent jelent itt. Főként arról jutott ez eszembe, hogy azt gondolom: az emberi kapcsolatok mostanság hihetetlenül felszínesek lettek. Gyorsan változnak és szűnnek meg. Az emberek elfelejtik mindazt, amit annó gondoltak, kimondtak és megígértek. Egyik pillanatban mindent megtesznek valamiért, a következőben pedig már el is dobták. Értéktelen világot élünk. Eltűntek az igazi értékek, amik belül vannak. Átvették a helyüket azok, amik megfoghatóak. Drágák. Sok pénzt érnek. Sokba kerülnek. Nem az a fontos, hogy használhatóak e, vagy hogy adnak e bármi pluszt. Csak meglegyenek. A birtoklás iránti vágy a jelenkorban elhatalmasodott. 

 Ha már birtoklás, a nap már rég előre bejelentett híre: április 11-én lesz az első fordulója a választásoknak. Indul a harc. Harc a szavazatainkért. Jönnek az ígeretek, a másik túllicitálása. Maguk tömjénezése, a többiek lehordása. Nem kicsi a tét: 4 évnyi "bő esztendő"re hajt mindenki. Ezért bizony bárki bármit megtesz. Csak figyeljétek meg!

 A mai napom egyszóval: rohanás. Délelőtt elkezdtem, délután befejeztem. Utána csakmost, csaknekem: frissen sütött cigánypecsenye extra adag fokhagymával. A dupla fogmosás+ szájvíz se segített teljeskörűen, dehát egyszer élünk, nemigaz? Meló után futás: squash. Zolkaniggerrel toltunk egy lazát, mert nem volt teljesen formában, fájdalmakkal küszködött. A laza ismerkedős játékot 3:1re megynertem, de ezt nem biztos hogy győzelemként kellene felfogni, mert inkább lazára lett a dolog fogva. Utána egy kis meló + egy kis megbeszélés, majd megint egy kis meló következett. Nem is mondtam, ma kutyásnapom is volt, két rövidke de tartalmas találkozóra volt alkalmunk. Affrancba, megint nincs kéznél a mobilom, amin vannak a képek. Fel kellett kellnem miatta...nesze nektek!

 

Az elsőn egy cégnél a falon lévő, a támogatott projektek tábláira hajazó vicces, de mögöttesen mélytartalmú üzenetet, a másikon pedig Mr Smiley reinkarnációját láthatjátok premierplánban.

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr871694138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása