"Ha valamit korábban kezdesz el, csak később tudod befejezni" Örök igazság, hiszen hiába készülsz fel mindenre, mindig lehet meglepetéssel szembesülni. Délelőtt rohantam az elmaradásaim után, majd fini ebéd után nagylevegő és irány Zalakaros, egyik ügyfelünk. Már megemlítettem neki, hogy a szállodája szerintem átkozott területen épült, mert náluk aztán minden előfordul. Pl meghaló netpontok, bolond levelezőrendszerek és abnormálisan reflektáló hálókarik. Szóval, ami lehetséges, az itt megtörténik. Késve is indultam haza, kellőképpen lefagyva agyilag.

 Levezetésképen még egy hűtőszállítást sikerült összehoznom, melynek a végeredménye: 1 bódóg ifjú pár első hűtőjükkel :P, egy kiakasztott kiszolgálócsajszi és 5 friss zsömle, mely nemsokkal ez előtt fogyatkozott 3ra.Jó, mi? Amúgy a múltkor mutogatott koporsósreklámos cucc ellen egye többen hördülnek fel minden egyéb médiában. Bár a negatív reklám is reklám, nomeg ingyen van. Holnap délelőtt ismét munkás időtöltésben fogok szenvedni, de délután...asszem kialszom végre magamat rendesen. El is kezdem, most azonnal, de előtte azért elmegyek tornászok egyet, hiszen pép testben pép lélek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr831675809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Camka 2010.01.16. 12:45:29

Előbb-utóbb egy fenomenális, virtuóz akrobata leszel :P

pamm 2010.01.16. 15:41:20

Köszönöm a segítséget! Sok samuzinnal tartozom már... :D
Megragasztottuk a leesett halacskás hűtőmágnest! :)

ph0t0 2010.01.20. 12:26:21

@pamm: Samuzinhegyekkel, lassan fizetési felszólítást kell küldenem, csak éppen nem tudom hogyan áll a Samuzin világpiaci helyzete :) A halnak üzenem: blugyblugy blublublugy!

jutta73 2010.04.26. 19:02:13

szép pár lesztek, csak kicsit üres az a hűtő... nem baj, mi is igy kezdtük. üdv münchenből. már szervezem a kiállitásodat az olimpiai stadionban, csak nehéz, mert ezek itt szisztematikusan leépitik az agysejtjeiket jófajta bajor sörrel, azt néznek bambán...

ph0t0 2010.04.26. 20:05:06

@jutta73: kollegáék majd csak pár hónap múlva költöznek össze :) a kiállítást gyorsan intézd, mert a világ minden tájára hívnak és már ki kell némelyiket ábrándítani, hogy nem érek rá :D sört azt majd én megiszom helyettük is szívesen :)
süti beállítások módosítása