Holnap már december lesz, így mindenki aki magában októberre írt teendőket, gyorsan lásson neki, mert kifut ám a határidőből. Ja és persze hétfő is volt, remek darab. Délelőtt vártunk egy fontos hívást, amire vártunk, de mégsem jött. Mindegy, az ember azért hisz még az egyenes szóban, bár egyre több ellentétes példával szembesül. Tudom, a kivétel erősíti a szabályt, de ennyi kivétel már kicsit hittelenné teszi az embert. A nap munkával eltelt, szinte nem is voltam a megszokott kis asztalkám mögött. Hiányzott is, bár sok minden külső dolgot tettem helyre, de a benti dolgaim ismételten elmaradtak. De majd holnap nagyerővel lépek bele a papíralalpú munkavégzésbe. Éppen hogy elfogyott az itthoni sütimennyiség, máris jött az utánpótlás. Ettem már pár diós kalácsot/bejglit, de asszem ez volt eddig a legfinomabb. Gondos kezek gyúrták, töltötték és sütötték minden bizonnyal. Nyamm, és kész. Így ismét bűnöztem, pedig végre kihagyhattam volna a vacsit. De majd holnap. Legalább nem szedem vissza majd a squash okozta energiaveszteséget. A fotóklub ma is jól sikerült. Ismét sikerült remekül hangulatot teremtenem, a hülyeségem sok embert megérintett :) Asszem nemkicsit bekészültünk :) Ja, és hiába cipeltem be a képeket előválogatásra: semmi sem történt velük, mert nem voltak levetítve. Majd talán jövő héten..

 Mi az amiről nem maradhattok le hétfőnként? Hát Benga bratyóról! A vén nigger levitte a csajokat Siófok biccsre (vagy levitte a biccseket Siofokra csajozni?) hogy legyen már valami pettingféleség. Elsőként Tüncivel nyomott egy bandzsídzsámpingot, gondolta hogy végre életében cickókhoz simulhat, de nem igazán hatotta meg. Aztán elvitte Ivettet meg Hidrogenát a tóra vitorlázni, de Hidrogéna állandóan pofázott, nem lehetett még a naplementét se csendben nézni. Bengán láttam hogy remeg a bal szemhéja rendesen, s hogy majdnem belebassza a vén biccset a balcsiba és ráver a kormánnyal pár combosat az gyufafejű arcára. Mindezek után még behívta privátra, bontott neki egy üveg gagyi ruszkipezsit és belevezette az ágyba, ahol szlípmód volt, mert Bengának nem állt fel rá. Végülis ezt maximálisan meg tudom érteni....de legalább végighorkolta az éjszakát LOL :) Másnap a másik kettő suncit elvitte romantikus rizsparókás agyagállatlövészetre Szirákra. Nembaj, retekklub fizet mindent ójé! Aztán bemutatta, hogy kell enni jó parasztosan egy szép kastélyban (Parasztmen in Szirák), a luvnyák meg alig bírták röhögés nélkül. A kéztörlőbe bele is kullantott egy lazát a végén, mondjuk szaknyelven: All-In :D A végén Kurvandit behívta, le is vette magáról az alsónacit, de olyan sötétben, hogy nehogy Andikánk elhányhassa magát. Persze itt már keményebb pettinget toltak, de hiába: Balfácán Benga B@szodájában az egyetlen farkasnak a cerkája nem áll fel semmi esetre se. Szilikon implantátumot neki, vagy inkább titánt, ha tutira akarunk menni. A folytatás eléggé uncsi volt, főleg a csajok pletyózása volt a téma, majd a szokásos szívceremónia: Ivett ment, s premierplánból láthattuk a sorozat legnagyobb kofferját kiszédelegni a villából. Asszem senki sem fog sírni utána, ugye fiúk-lányok? :) Toltak is gyorsan egy kis előzetest: úgytűnik, hogy Tüncinek és  Hidrogénának van kanja, akik valszeg az utolsó adag szart is ki fogják verni az öreg Bengából. Fel is csapok alkalmi bukinak: Bengára 4:1re lehet tenni, míg Tünci futtatója 1.3:1 arányra játszik és Hidrogéna élettársa (tutira vak!) látatlanba 2:1es oddssal tolható. Kérem, tegyék meg tétjeiket :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr771565273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása