november 24, 2009 - ajjjajjj

2009.11.25. 00:16

 Ha a hétfő miatt a kedd lett ilyen, s ilyen lesz a hét, akkor asszem jobban járok ha elmegyek szabira :) De tényleg! Így a napom munkaoldala eléggé telített volt feladatokkal, emberekkel és egyéb finomságokkal, mint például számlázási szabályzatot kiszabni akaró szervízzel, illogikus reklamációviszautasítással és kommunikációs hiányokból adódó égre írt elhatárolódással. Ezután igencsak szükség lett volna arra a fránya fallasztizásra, kedvem lett volna minden mérgemet-dühömet-agyfaszomat az ütőn keresztül a labdába átpumpálgatnom. De elmaradt, mert a partnerem nem érezte magát éppen jól. Jobbik oldalát nézve a dolgoknak: volt legalább időm odaérni normálisan a színházfotózásra.

 A darab címe eléggé érdekesnek tűnt: Hajmeresztő. Sót, a műfaji besorolása méginkább: bűnűgyi társasjáték. Eléggé uncsin indult a dolog, mondhatni baromira vontatottan, így meglepetésemre jópár ember távozott az első felvonás végén el a HSMKból. Aztán azért kicsit megindult a mű, s a közönség aktív résztvételével azért csak meglett a dolog. Mármint hogy ki a gyilkos és hogy miért tette. A közönség kérdezhetett, segíthetett a rendőröknek ötletekkel és fizikálisan is résztvehetett: telefonálhatott, kukában turkálgathatott s a szünetben elbeszélgethetett a felügyelővel is. Jópofa ötletek. Főleg a zárás: a felügyelő elmondta, hogy mindig más és más lesz a gyilkos, hiszen a közönség többségi véleménye szerint alakítják az előadást, hogy a végeredményben a közönség nagy része azt gondolhassa: remek felügyelő lenne belőle. Ópersze, hiszen ez csak (szín)játék :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr591550473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása