Szóval ez a címe a Zorán dalnak, amit kerestem múltkor. A mai napon minden megvalósítandó és betervezett dolog sikerült. Ez önmagában is tök jó, főleg ha úgy érzed, hogy a te kezedben van a gyeplő és kedved szerinti dinamikával történnek mindezek. Jó nap, remélem hasonló következik, hiszen holnap beindul a nagyipar: reggel érkeznek a kartonok melyeket vágni kell; délben a keretek; késődélután pedig az előhívott fotók. Szal az este  melós lesz ezerrel, ha azt akarom hogy pénteken már csak fel kelljen őket függeszteni.

 Nagyon jó idő volt ma, 26 fok. Volt, aki csak egy szál alsónaciban nyírta a füvet, míg más csak élvezte, hogyan vág az arcába a meleget adó napsugár, mint egy éles kés. Vannak ilyen pillanatok, amelyeknél az ember érzi, hogy ez tuti bennelesz a halálakori kisfilmben. Ma volt egy ilyen pillanatom, ami akkor ugyan néhány másodpercig tartott csak, de bennelenni végtelenségnek hatott. Ez olyan, amikor a külvilág egy aprócska gömbbé zsugorodik és minden ami a közvetlen közeledben van hatalmassá nő. A lényeges dolgok belefértek az autóba, s minden más szinte semmivé vállt. Persze ezt leírni senki sem tudja, ezt csak ott bent lehet megformálni s bizony a lélek és a gondolat hangjai közötti fordító ilyen esetekben csődöt mond.

 

Ha nem is ennyire meredeken, de azért eléggé a szó pozitív értelmében beszűkült állapotra van szüksége a zenészeknek is. Nem mintha a többieket lenézném, de számomra a jazzzenészek ebben mélyebb szinten vannak. Hiszen az improzatív játékhoz minél beljebb nyúl valaki, annál meglepőbb de tökéletes dolgokat képes kihozni magából. Hiszen csak az hozható bárkiből ki, ami benne van.

Semmi más, csak ami benne van.

 

ui: remélem annyira pici a kép hogy mindenki baromira kíváncsi hogy most akkor ez most így hogy is van ez? Megfejtés: péntek este 21:30 HSMK :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napifoto.blog.hu/api/trackback/id/tr61435473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása